"Everything is logistics"  
 
 Logistiek gezien is het niet handig om in het noorden des lands te verblijven. Alle familieleden wonen zuidelijker.. Om dit probleem op te lossen ben ik begonnen met een stage bij TNT Logistics te Culemborg gesitueerd in het midden van het land onder Utrecht, desondanks was dit in de familie logistiek nog steeds niet optimaal. Uit onderzoek is namelijk al gauw gebleken dat 80% van de niet-getrouwde familieleden, waar ik ook onder val, in Amsterdam wonen. Vandaar dat ik per 4 maart 2006 in Amsterdam ga wonen en wel op de Da Costakade. Een bezoekje bij de een of de ander zal dan ook vaker voor kunnen komen en vice versa?!

Naast mijn logistieke prive leven houdt ik mij sinds 9 januari ook bezig met het logistieke leven van TNT Logistics. We (ik mag we zeggen) worden dan wel verkocht, verwacht wordt midden 2006, maar business blijft as usual en daarnaast hoop ik voor de verkoop mijn opdracht afgerond te hebben. Mijn opdracht komt neer op het ontwikkelen van een manual voor de afdeling Solution Design die magazijn-indelingen ontwerpt voor verschillende klanten.

 

 

Daarbij wil ik dan het aspect 'de werknemer' meenemen, hoe zij het ervaren dat alles maar gemechaniseerd wordt en hun handelingen steeds autonomer worden.

 

Everything is dus voor mij logistics, maar wil ik mij dan ook met de harde logistiek bezig blijven houden na mijn stage of wil ik juist de kleine logistieke elementen in het leven zien en deze optimaliseren?

Liefs, Anna

 

 
   
Terug